- “BE MY VOICE” PROJESİ OKULUMUZDA UYGULANDI - 25.03.24

“Dezavantajlı grupların ve dünya sorunlarının sesi ol, hikayen Avrupa’daki atölyelerde sanat eserlerine dönüşsün” mottosuyla hayata geçen uluslararası “Be My Voice” projesi okulumuzda uygulandı. Out Common Future Türkiye Elçisi Öğr. Gör. Sezer Aksoy ile “Be My Voice” uluslararası proje atölyesine dahil olan öğrencilerimiz, “İklim değişikliği, su verimliliği, eğitime erişim, dijital dünya ve farklılıklara saygı” başlıklarında hikayeler yazdı. Projenin ilk ayağında farklı ülkelerden gelecek notlar/mektuplar/hikayeler Nisan ayında Lüksemburg'daki sanatçılar tarafından değerlendirilecek. Seçilecek işler; kısa film, şarkı, animasyon, resim gibi sanat eserlerine dönüştürülecek. Projeye dahil olan öğrencilerimizi tebrik eder, projenin ilerleyen süreçlerinde başarılar dileriz.