Yabancı Dil Eğitimi

Geleceğin donanımlı bireylerini yetiştirirken amacımız yetiştirdiğimiz her öğrencimizin aynı zamanda birer dünya vatandaşı olmasıdır. Bu amaçla okulumuzda temel ana dili eğitiminin yanı sıra İngilizce ağırlıklı olmak üzere Fransızca ve Almanca dillerinde de eğitim verilmektedir. İlkokulda İngilizceyi alanında uzman yabancı dil eğitmenlerimiz ve native öğretmenlerimiz eşliğinde yaşayarak, uygulayarak öğrenerek sağlam bir temel alan öğrencilerimiz ortaokula geçtiklerinde artık onları tamamen uluslararası platformlara hazır hale getirecek donanımda bir İngilizce eğitiminin yanı sıra ek bir yabancı dil eğitimi daha almaktadır. İlkokulda amacımız öğrencimizin İngilizceyi kendini ifade edebilecek seviyede konuşması, yazması ve bu dili de kendi ana diline yakın bir seviyede içselleştirmesini sağlamaktır. Böylece okulumuzdan mezun öğrencilerimiz bir dünya vatandaşının sahip olması gereken İngilizce alt yapısına sahip olmaktadır.