Eğitim Felsefemiz

Özel Çağdaş Anadolu ve Fen Lisesi olarak öğrencilerimizi bireysel farklılıklarına göre merkeze alarak ve onların eğilimlerine dikkat ederek, yaşam boyu öğrenmelerini destekleyici çalışmalar yapmayı hedefleriz. Öğrencilerimizi bir yandan ülkemizin seçkin üniversitelerine hazırlarken diğer taraftan da onların bütünsel bir gelişim göstermeleri için gereken çabayı göstermekteyiz.

Her yönden gelişmiş, akademik olarak başarılı, farklı bakış açılarına duyarlı ve saygılı, milli ve manevi değerlerimizi tanıyan, kültürüne sahip çıkan, ana dilini ustaca kullanan ve bununla birlikte en az bir yabancı dili ana dili gibi kullanan, sorumluluklarının farkında, teknolojiyi etkin kullanabilen, okuyan, analiz eden, eleştirel düşünen, sorgulayan, problem çözme yetilerine sahip, evrensel ve toplumsal etik değerleri edinmiş, özgüveni yüksek, topluluk karşısında kendini doğru ifade eden, iletişim becerileri yüksek, öğrendiklerini insanlık yararına kullanabilecek bireyler yetiştirirken onların bütünsel gelişimlerine önem vererek sevgi ve hoşgörü temeliyle şekillenen bir eğitim felsefemiz vardır.