Kulüpler

Çağdaş yaşamda gerçekleşen değişim ve gelişmelerin hızına uyum sağlamak amacıyla lisemizde ders programlarının yanında öğrencide güven ve sorumluluk duygusu geliştirmeye, yeni ilgi alanları oluşturmaya ve beceriler kazandırmaya yönelik bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerin tamamını kapsayan akademik başarıya destek olması planlanan çok sayıda kulübümüz mevcuttur.

Sene başında eğitim kadromuz tarafından belirlenen kulüpler eğitim-öğretim yılı başlangıcında öğrencilerimize tanıtılır.Öğrencilerimizin ilgi alanları doğrultusunda gönüllülük esasına dayalı olarak kulüpleri seçmeleri beklenir.Yıl içinde haftada iki saat kulüp aktivitesi gerçekleştirilir ve böylece öğrencinin akademik yaşamının dışında sosyal yönden de güçlü olması sağlanır.

Ayrıca öğrencilerimizin bilimsel çalışmalara , projelere ve ülke genelinde gerçekleştirilecek turnuvalara aktif olarak hazırlanması için eğitim – öğretim faaliyetleri sonrasında branş öğretmenleri tarafından her hafta düzenli olarak 2 saat gerekli hazırlık çalışmaları yapılır.

Kulüplerimiz;

Basketbol Kulübü